Pasif Income Online Paling Best

Amaran Keras: Baca sehingga habis sebelum anda membuat kesimpulan awal. Sistem ini adalah tidak pernah diterangkan oleh sesiapapun sebelum ini. Bayangkan ia sangat mudah hingga nenek anda pun boleh buat duit pasif!

Selamat Datang Saudara/ Saudari sekalian,


Cuba Kerja Sambilan dari rumah #1 yang akan saya terangkan sekarang untuk 60 hari, Dan Belajar…

“Rahsia Sebenar Bagaimana Saya Membuat Hingga RM3000+ Sebulan Tanpa Menjual, Jumpa Client, Menulis Atau Buat Data Entry!”


Ya, memang anda pun BOLEH. Teruskan baca, saya akan mengajar trik membuat duit dari keselesaan rumah anda. Untuk pengetahuan anda...

Ia Boleh DiBuat Oleh Sesiapa Sahaja Termasuk Mak Ngah Anda - Semudah Itu!

Saya Tak Berani Mengajak Anda Jika Saya TAK CUBA!. Kalau nak tahu, saya mula tiga tahun lepas- tapi hari ini - RM3500 (secara purata) setiap bulan. Tak percaya tengok buktinya......





Pendapatan saya untuk 3 bulan terakhir (dalam USD) di Paypal. Untuk pengetahuan anda dalam 3 tahun saya telah buat lebih dari USD60,000 hanya dengan bermodalkan usd220. Susah untuk percayakan...sebab itulah saya katakan ia adalah UNIK.

Pengakuan Saya

Saya mengaku, kerja sambilan yang saya terangkan tadi adalah FOREX. Apa FOREX?. Saya dapat dengar keluhan Saudara/Saudari. Ya, mula-mula sayapun SAMA SEPERTI ANDA. 

Baca sampai habis..inilah bahagian yang PALING UNIK...

Tapi yang bestnya sampai sekarang (lepas tiga tahun) saya masih tak tahu bagaimana Trade Forex, Baca graph atau tengok turun / naik graf......
TAPI BUAT DUIT DENGAN FOREX!

sebab itu saya katakan ia ADALAH UNIK dan boleh dibuat oleh sesiapa sahaja termasuk Nenek anda. 

Kalau cam tu, camne nak buat duit?. 
Ia dipanggil Copytrader - maknanya kita copy expert trader - secara FOC (Free). CopyTrader adalah kepunyaan Broker terkemuka ETORO - #1 online broker. 

Saya langsung tak tahu apa itu Forex, so bagaimana?. 

Dah tiga tahun saya buat duit dengan copytrader tapi sampai sekarang saya tak tahu macam mana trade forex. 
  1. Saya pun tak minat nak belajar, sebab saya tak sabar duduk depan komputer berjam-jam tengok graf setiap hari. 
  2. Saya tak pandai ramal naik atau turun nilai matawang. 
  3. Saya tak ada masa nak buat ini semua sebab saya perlukan masa untuk bersama keluarga tersayang saya.
So, minat saya ialah jana pendapatan Full Time dengan kerja Part Time. 

HANYA Dengan Tiga Langkah 

1. Open Account, 2. Copy dan 3. Tengok Profit Bergolek Masuk.


Senyap-Senyap Buat duit dengan Trading Forex Malaysia yang unik

Sosial Trading diramalkan bakal merevolusi pasaran kewangan dan cara orang trading forex di Malaysia, maka kami teruja untuk memperkenalkan kepada rakyat Malaysia, untuk kali pertamanya.Teknologi sosial trading - seperti Facebook dan Twitter - adalah EKSKLUSIF daripada broker online #1, CopyTrader eToro. Ia pasti akan membolehkan setiap trader Malaysia menjana duit dari saat pertama menyertainya. Nak tahu lebih?.Terus membaca.

Saya Tak Tahu Trading Forex|Malaysia

Anehnya, saya mula trading tiga tahun lepas tetapi sampai sekarang saya tak tahu bagaimana forex trading dibuat. Modal awalan saya sebanyak Malaysia Ringgit 650, telahpun menghasilkan keuntungan sebanyak  USD60K (RM186,000). Secara purata saya membuat USD2000 sebulan. Susah nak percaya kan?. Tengok payment received dengan Paypal (Paling Latest).



Tugas kita bukan trade tetapi mengurus duit kita (nanti saya mengajar macam mana). Tekniknya adalah sangat mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja TERMASUK orang yang tak pernah dengar perkataan FOREX dalam hidupnya sebelumnya.

BUKA AKAUN PERCUBAAN DISINI


CopyTrader Bakal Menukar Cara Trading Forex di Malaysia.

Copytrader menghubungkan beribu-ribu expert trader atau Guru Forex ( termasuk Forex trader dari Malaysia + international ) kepada newbie atau mereka yang ingin membuat duit melalui pelaburan dalam trading currency. Guru-guru Forex Etoro mempunyai pengalaman luas serta rekod cemerlang dalam menghasilkan keuntungan setiap trade. Mereka ini menjalani ujian trading ketat sebelum menjadi expert trader etoro. Tengok list dibawah, perhatikan peratus gain mereka.


Seperti mereka, terdapat beribu-ribu Guru Forex dalam copytrader. Tetapi bagi memudahkan kerja, khas buat orang Malaysia, blog trading forex malaysia menganalisa performans forex trading lebih kerap dan di-update dengan top trader di blog ini setiap minggu. 

Malaysia menjadi hot hub untuk forex trading sejak kebelakangan ini. Kita boleh melihat ramai guru expert datang menganjurkan forex workshop atau coaching. Tetapi kalau ditanya, ramai yang tak tahu apa dia belajar dalam workshop itu dalam masa singkat, tetapi kehilangan beribu-ribu ringgit menyertainya.
Dalam copytrader, Guru / Expert trade untuk anda. Kita hanya perlu :-
  • Buka Akaun
  • Deposit duit (boleh dimulakan dengan USD100 ~ USD200) @ ringgit Malaysia 310 - 620
  • Lepas deposit tekan ‘COPY’ expert forex trader button di profilnya dan masukkan amaun yang akan trading olehnya nanti.

Seterusnya....adalah automatik trading. Si Forex expert itu akan trading untuk kita secara PERCUMAApabila seseorang expert trader yang di-COPY, trade forex untuk dirinya, akaun kita pun turut disertai mengikut kadar peratus yang di-tradenya. Apabila dia close dengan untung, kitapun untung sama-sama. Kita tak perlu lakukan sebarang kerja selain melihatnya trade untuk kita!. Ia adalah semudah 1-2-3, para warga Malaysia.

Misalnya,
Katakan alexfrank1114 trade bagi dirinya usd200 daripada jumlah modalnya usd1000, maknanya 20% daripada modalnya. Katakan COPY alexfrank1114 dengan usd50. Bila dia trading, 20% dari modal anda iaitu usd10 disertakan dalam tradenya. Bila dia close forex tradenya dengan profit, anda akan dapat untung pada kadar yang sama dengan modal. Faham kan?

Step-by-Step Guide Menjadi Trader Forex Malaysia Yang Berjaya


Anda perlukan akaun dahulu supaya senang untuk melihat backoffice forex bila saya terangkan nanti. 
Para warga Malaysia, ia hanya mengambil kurang dari 1 minit. 

Bila tekan Buka Akaun, website openbook akan tertera. Kalau diperhatikan paling kanan atas boleh nampak button 'create free account' untuk forex trading. Tekan itu. Nanti dapat perhatikan paparan seperti dibawah.



Sekarang anda boleh 'connect with facebook' atau boleh sign up dengan tekan 'sign up using email' seperti dalam bulatan merah. Kalau sign up pakai facebook ( kan setiap orang Malaysia dah punyai facebook), akan dapat bonus USD20 yang mana untung trading forex daripadanya boleh withdraw dari Malaysia kelak.

Note: Semasa masukkan detail pastikan masuk info serta alamat Malaysia sebenar. Kalau tidak, masa withdraw keuntungan, akan ada masalah verification - panjang ceritanya nanti.


BUKA AKAUN PERCUBAAN DISINI


Sekarang kita nak buat analisis - Forex Malaysia

Setelah Sign In, Pada profil page anda, gambar dan bio profil boleh dimasukkan dengan klik link dekat situ. 

Jika ingin tahu ranking Expert Forex trader bagus untuk dicopy, tekan 'People' kat paling kiri atas. 


Seterusnya membawa ke website,


 Perhatikan anak panah yang telah saya nomborkan.

1. Setkan pada Medium Risk atau Low Risk trading

2. Setkan Pada Last 6 Months

3. Kalau nak copy trader expert dari Malaysia, anda boleh tekan dan perhatikan ranking mereka.

Paparan diatas menunjukkan kedudukan guru forex international atau guru forex Malaysia selama 6 bulan. ruang Gain itu menunjukkan peratus gain mereka dalam jangka masa 6 bulan terakhir. ( logo600 adalah pilihan utama saya). Bila anda klik nama mereka, akan dibawa ke profil page mereka. Katakan saya tekan logo600,

Di page profilnya, dapat diperhatikan sebegini. Kawan-Kawan Malaysia, jika anda sudah bersedia untuk buat duit, tekan butang 'copy' berwarna biru.

Seterusnya nampak begini,




Dekat Bahagian Amount, setkan amaun yang ingin copy untuk trading forex dan jangan lupa cancel / uncheck 'copy all open trades' box. Selepas dah beres, duduk relax, perhatikan bagaimana untung masuk ke dalam akaun anda. Dah Cukup amaunnya, boleh dikeluarkan melalui akaun bank malaysia. 

Sebelum anda mula copy perlu deposit wang ke dalam akaun forex trading anda.


Cara Deposit 

Paling kanan atas profil page, tertera button 'Fund Your Account'. Bila ditekan akan nampak seperti ini


Tekan Credit Card lalu masukkan detail berkenaan kad anda. Masukkan nama, alamat, country serta telephone sebenar. Jika ada paypal, juga diterima. 



Bagi mereka yang tiada Credit Card, boleh gunakan debit card dari Maybank atau bank-bank Malaysia. Setelah Fund Akaun anda, boleh mula copy seperti saya terangkan sebentar tadi.

Kita ke step terakhir trading Forex Malaysia....


Bagaimana Perhatikan aktiviti harian trading forex (Malaysia) dan untung yang dibuat.....



Di profil page kita, tekan 'trading', paling kiri atas. Ia mungkin ambil 30 saat untuk load, saya nasihatkan gunakan google chrome - cepat. Selepas load, masukkan username dan password, set real account > login.

Paparan akan nampak seperti ini. [Dalam akaun tersebut saya copy Dellos]. Ia dipanggil webtrader. Semua aktiviti guru yang kita copy dapat diperhatikan dekat sini.



Bila tekan arrow didepan forex trader yang anda copy [dalam contoh ini dellos], ia akan expand dan paparkan kesemua trade yang dia sedang buat. 

Bila tekan History, ia menunjukkan keuntungan anda seperti tertera dalam gambar dibawah.



Tengok Net Profit, dalam 3 hari saya telah keuntungan lebih dari USD280 @ Ringgit Malaysia 861 dengan duduk tak buat apa-apa.

Ok. selesai. Jangan lupa follow blog kerjasambilandarirumah.com untuk update....Selamat buat duit trading forex para warga Malaysia!